În luna octombrie, încă 247 pensionari din Teleorman vor beneficia de bilete de tratament

Conform conducerii Casei Judeţene de Pensii Teleorman, la finele săptămânii trecute a avut loc repartizarea computerizată a biletelor de tratament balnear din cadrul seriei 16/2018. Astfel, în intervalul 14-17 octombrie 2018, un număr de 247 pensionari şi alte persoane din judeţul Teleorman asigurate în sistemul public de pensii se vor prezenta în staţiunile balneoclimaterice de pe întreg cuprinsul ţării pentru a-şi trata afecţiunile medicale de care suferă. Fiecare din cei 247 de posesori de bilete de tratament se va prezenta în staţiunea balneoclimaterică la data înscrisă pe biletul repartizat.

Biletele de tratament au fost repartizate conform solicitărilor pensionarilor, ţinându-se seama şi de recomandările medicilor specialişti sau a medicilor de familie. În toate staţiunile balneoclimaterice, posesorii biletelor de tratament vor beneficia de servicii medicale prestate de către personal medical de specialitate.

Cazarea beneficiarilor de bilete de tratament pensionarilor în staţiunile balneoclimaterice va avea loc în hoteluri şi vile de două şi trei stele. Sunt bilete de tratament în toate staţiunile balneoclimaterice de pe cuprinsul ţării, respectiv la Amara, Herculane, Pucioasa, Covasna, Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata, Mangalia, Eforie Nord, Techirghiol, Slănic Prahova, Vatra Dornei, Tuşnad, Neptun, Govora, Buziaş.

Biletelele de tratament nevalorificate din această serie vor fi redistribuite în data de 11 octombrie 2018.

George ZAVERA