În luna august, încă 273 de teleormăneni beneficiază de bilete de tratament balnear

În luna august, 273 de pensionari şi alte persoane asigurate în sistemul asigurărilor de sănătate din județul Teleorman își vor putea trata afecțiunile medicale în staţiunile balneare de pe întreg cuprinsul ţării, în baza biletelor de tratament obţinute prin Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, în cadrul seriei 12/2020. Prezentarea beneficiarilor de bilete de tratament în staţiunile balneare se va face în perioada 11-16 august, în funcție de data înscrisă pe fiecare bilet.

Biletele de tratament repartizate teleormănenilor sunt pentru staţiunile balneoclimaterice : Amara, Govora, Herculane, Pucioasa, Covasna, Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata, Mangalia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Techirghiol, Slănic Prahova, Vatra Dornei, Buziaş, Felix, Bala, Govora și Tușnad. Cazarea pensionarilor posesori de bilete de tratament în staţiunile balneoclimaterice se face în hoteluri de două şi trei stele.

Biletele de tratament sunt repartizate pensionarilor şi persoanelor asigurate în sistemul de asigurări sociale la solicitarea acestora, în baza recomandărilor medicilor specialişti sau a medicilor de familie.

De reţinut faptul că biletele nevalorificate din cadrul seriei 12/2020 vor fi redistribuite în data de 6 august a.c. Înscrierile pentru redistribuire se fac până în data de 5 august 2020 la ghișeul Bilete de tratament al Casei Județene de Pensii Teleorman, precum și la telefonul 0247/310540, urmând ca în data de 6 august să fie afișată lista cu persoanele cărora le-au fost atribuite bilete de tratament.

George ZAVERA