În curând, se vor desemna finaliştii pentru etapa naţională de şah şi tenis de masă

Pentru şahiştii şi jucătorii de tenis de masă, atât din gimnaziu, cât şi de la licee, luna decembrie, este luna în care aceştia vor aspira pentru o nouă calificare.
În curând, mai exact, vineri 13 decembrie 2013, Liceul “Marin Preda” din Turnu Măgurele, va fi gazda etapei judeţene la şah şi tenis de masă, fete şi băieţi de gimnaziu şi licee, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.
La această competiţie vor participa, câştigătorii etapei zonale din Alexandria, Zimnicea Turnu Măgurele, Roşiorii de Vede şi Videle, care se vor “lupta” pentru ocuparea unui loc în cadrul categoriei superioare şi anume, etapa naţională.
După cum ne spune Ştefan Cioacă inspector de specialitate în cadrul ISJ Teleorman, “la categoria elevi de gimnaziu, câştigătorii etapei zonale de la Turnu Măgurele, vor avea posibilitate să participe la etapa naţională care se va desfăşura în perioada februarie – martie 2014 la Cluj. Pentru elevii de liceu, care vor fi desemnaţi câştigători ai etapei zonale la tenis de masă, etapa naţională se va disputa în luna februarie 2014 la Giurgiu. Iar şahiştii din rândul liceenilor, câştigători ai competiţiei zonale, se vor deplasa în lunile februarie – martie în judeţul Harghita”.
Şi chiar dacă, până la disputarea acestor competiţii mai sunt aproximativ două săptămâni, noi le urăm, atât şahiştilor cât şi tenismenilor, multă baftă şi concentrare maximă.

M.M.