În Consiliul Local Alexandia, Florin Titirişcă se simte ”ca mutul în gară”

Cel mai guraliv consilier local, pedelistul Florin Titirişcă n-a reuşit într-un an şi jumătate de mandat să depună nici un proiect de hotărâre. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de criticat, mai ales activitatea colegilor săi din Consiliul Local Alexandria, este primul. Şi pentru că şi-a dat seama că de cele mai multe ori sare calul, acesta a organizat o conferinţă de presă în care a dorit să se justifice şi chiar să-şi ceară scuze pentru unele ieşiri necontrolate.
Democrat-liberalul a ţinut să precizeze faptul că nu ”doreşte să iasă în evidenţă” în cadrul şedinţelor din Consiliul Local, dar aceasta este singura modalitate de a ”atrage atenţia organelor de control” asupra unor proiecte de hotărâre asupra cărora planează unele suspiciuni.
”Nu vreau să ies în evidenţă şedinţele de plen. Toată lumea mă îndeamnă să vorbesc în cadrul şedinţelor pe comisii, dar acolo nu am ce face. Exact ca şi în plen, colegii de la PSD sunt ridicători de mâini. Nu se discută deloc pe marginea proiectului. (…) Recunosc că poate câteodată mai sar calul, dar sunt şi eu om. Vă spun sincer că de multe ori mă simt ca mutul în gară atunci când vreau să spun ceva în cadrul şedinţei şi nu sunt lăsat”, a precizat Florin Titirişcă.
Mai mult decât atât, Titirişcă este conştient de faptul că şedinţele de Consiliul Local se ”lungesc” foarte mult din cauza intervenţiilor sale: ”o şedinţă de consiliu local nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute”.

C. DUMITRACHE