Handbaliştii alexăndreni au spart gheaţa

Handbaliştii alexăndreni au spart gheaţa şi au reuşit să câştige prima partidă din acest an. Dacă partida precedentă desfăşurată pe teren propriu s-a terminat la egalitate şi în ultimul meci alexăndrenii au fost la doar câteva secunde distanţă de un nou egal. Din fericire, ultimul atac al jocului a aparţinut alexăndrenilor, iar balanţa s-a înclinat în favoarea lor.
Handbaliştii alexăndreni au reuşit să câştige prima partidă din returul campionatului. Jucătorii lui Liviu Candidatu s-au impus, după un meci nebun, în faţa celor de la CSM Focşani.
Partida a fost una echilibrată, ambele echipe reuşind să conducă pe tabelă. Cu toate acestea, echipa alexăndreană a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri. Cele două goluri avans n-au fost suficiente pentru ca spectatorii din Sala Sporturilor din Alexandria să trăiască partea a doua a meciului fără emoţii.
Cu doar câteva secunde înainte de fluierul final al arbitrului, scorul era nul, 24 la 24. Din fericire, ultima fază a meciului a aparţinut alexăndrenilor. După un atac poziţional aceştia au reuşit să introducă mingea în plasă şi astfel să câştige prima partidă din acest retur de campionat.
Pentru alexăndreni urmează un alt joc tot pe teren propriu contra echipei din Câmpina. În tur, alexăndrenii şi-au zdrobit adversarii cu un categoric 41 la 13.

C. DUMITRACHE
Etapa a XIX-a, duminică, 23 februarie
CSH TR Alexandria – HCM Câmpina
CSM Focşani – HC Vaslui
CS POLI Iaşi – HC Buzău
HC UNIVERSITAS Iaşi – Stă
CSU Galaţi – CSM Călăraşi
CSU Târgovişte – CSM Ploieşti
LPS Piatra Neamţ – ȘTIINȚA II Bacău