Grav accident rutier! Mai multe persoane au rămas încarcerate

Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit. Șoferul unui autoturism a rămas prins între fiarele contorsionate.

Accident rutier pe raza localității Islaz din județul Teleorman. Două autoturisme s-au ciocnit.

În urma accidentului au rezultat patru victime, câte două din fiecare autoturism, cu vârste cuprinse între 21 și 64 de ani.

Un bărbat, de 44 de ani, cu politraumatisme și în stare de inconștiență, a fost preluat de echipajul medical SAJ și transportat la UPU Alexandria.

Tot la spital a mai ajuns și un tânăr, de 34 de ani, șoferul uneia dintre mașini, care a fost încarcerat, cu multiple traumatisme, însă conștient și cooperant, preluat de paramedicii turneni.

Celelalte două victime, rănite ușor, un bărbat de 21 de ani și o femeie de 64 de ani, după ce au primit primul ajutor calificat au refuzat să meargă la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea resturilor de la caroseriile deformate de pe carosabil.

Polițiștii au preluat cazul pentru cercetări. Aceștia urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

C. DUMITRACHE