Grav accident rutier! A fost activat Planul ROȘU

Un grav accident rutier a avut loc ieri dimineață pe Drumul European 70, între Alexandria și București. Din cauza vitezei, șoferul unui microbuz în care se aflau 8 persoane a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului 4 persoane au ajuns la spital.

Adevărată mobilizare de forțe! 3 autospeciale de stingere a incendiilor, o descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 6 ambulanțe ale serviciului județean au ajuns la accidentul petrecut pe E70, în zona localității Bujoreni din județul Teleorman.

Întrucât primele informații indicau mai multe persoane implicate dintre care două încarcerate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Nefericitul eveniment s-a petrecut din cauza vitezei, dar și a neatenției. Se pare că șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului , a derapat și s-a oprit în câmp.

În accident au fost 8 persoane implicate, dintre care 4 victime, conștiente, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Alexandria.

Cazul a fost preluat de poliție. Aceștia au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

CLAUDIU DUMITRACHE