Golgeterul a plecat, FCM Alexandria rezistă

FCM Alexandria a rămas fără golgeterul din tur, Cătălin Bădăuţă. Cu toate acestea, echipa alexăndreană nu dă deocamdată semne de slăbiciune din pricina acestei pierderi. Mai mult decât atât, în primul meci amical disputat de FCM Alexandria în acest an fără Bădăuţă pe teren, alexăndrenii au reuşit să se impună, la limită, în urma unui joc foarte bun.
FCM Alexandria a învins-o pe Juventus Bucureşti cu scorul de 1-0, într-un meci amical disputat pe terenul sintetic din Colentina. Jucătorii alexăndreni au făcut un meci foarte bun şi au pus reale probleme primei clasate din Liga a 3-a, seria a 3-a.
Diferenţa de o ”o clasă” dintre cele două echipe nu s-a văzut practic şi pe teren. Tot greul alexăndrenilor a fost dus de către mijlocaşi care au recuperat tot şi au furnizat baloane pentru atac. Din păcate lipsa lui Bădăuţă la finalizare s-a văzut, dar Florin Radu a reuşit să introducă pentru prima şi singura dată balonul în plasă în minutul 53.
Golgeterul FCM-ului nu a aplecat la Dinamo, aşa cum s-a vehiculat şi era normal, fiind sub contract cu acest club până în vară, ci a ajuns în cele din urmă în Liga a 2-a la ACS Berceni.
Nu este pentru prima dată când echipa din Berceni împrumută jucători de la Dinamo. Cele două cluburi au avut o colaborare destul de strânsă de-a lungul anilor.
Contractul cu echipa din Berceni a fost deja semnat, el urmând să petreacă următorul an şi jumătate pe terenul celor din Ilfov.
Cătălin Bădăuţă a înscris de 13 ori în turul campionatului judeţean şi este cel mai în formă atacanţi teleormăneni în acest moment.

C. DUMITRACHE