Gala EU4RGrowth – Calificas CNAIC – Euroscola 2018

Ultima activitate, dintr-o serie de acțiuni ce au avut loc în cadrul campaniei de informare, conștientizare și promovare a proiectului Calificas, s-a desfășurat vineri, 12 octombrie 2018, începând cu ora 16:30, în sala de festivități a Primăriei municipiului Alexandria. Este vorba despre Gala EU4RGrowth – Calificas CNAIC – Euroscola 2018. La eveniment au fost prezenți părinți și cadre didactice, alături de cei 24 de liceeni ai Colegiului Național ”Al. I Cuza” (CNAIC) din Alexandria, membrii ai echipei Euroscola.

Cu entuziasm și voie bună, elevii au prezentat o retrospectivă a momentelor unice trăite de ei în timpul campaniei de informare, conștientizare și promovare a proiectului, momente care le-a dezvoltat spiritul de echipă.

„Suntem nerăbdători să vă demonstrăm că dincolo de proiectul în sine, prin proiectul Euroscola nu numai că ne-am informat și am informat mai departe, dar ne-am și format, învățând ce este spiritul de echipă, prietenia, opinia, colaborarea. A fost o muncă frumoasă pentru noi toți”, a spus Daria Burtea, membră a echipei CNAIC.

De altfel, cei 24 de elevi au dat dovadă de entuziasm, energie şi voie bună în toate acţiunile derulate în timpul campaniei de promovare şi informare a proiectului.

Aceştia au împărtăşit cu cei prezenţi în sală doar o mică parte din ce a însemnat Euroscola pentru ei: cooperare, muncă, implicare, atitudine, caracter, responsabilitate, originalitate, creativitate, dar și distracție și voie bună.

Nu în ultimul rând, membrii echipei au mulțumit tuturor partenerilor implicați în derularea proiectului.

Acţiunile elevilor în timpul campaniei de informare, promovare şi conştientizare au fost coordonate de profesoarele Valeria Gherghe şi Felicia Aliu.

EU4RGrowth – Calificas – Euroscola 2018 este un proiect cu finanţare europeană pentru integrarea pe piața muncii a șomerilor din regiunile din sudul și sud-vestul României.

M. MEILĂ