”Găinăriile” zilnice

Fierul vechi aduce în continuare profituri bunicele pentru ”furăcioşi”. Într-o singură zi, poliţiştii au prins mai mulţi ”căutători” de fier vechi.
Aşa se face că, poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele i-au depistat pe R. A. de 16 ani, S. Marius de 19 ani şi N.V. de 13 ani, toţi din localitate în timp ce aveau asupra lor mai multe componente metalice.
Cu ocazia audierii, aceştia au declarat că au sustras respectivele bunuri de la instalaţia de termoficare a fostei Unităţi militare 01750, situată pe strada Şoseaua Alexandriei, fiind în conservare şi administrare de către Primăria din localitate.
Materialele feroase au fost ridicate în vederea restituirii unităţii prejudiciate.
Şi în Roşiorii de Vede, oamenii legii l-au identificat pe autorul furtului comis în dauna lui C. Iulian din localitate în persoana lui N. Mariana de 34 de ani din Roşiorii de Vede.
În fapt, s-a stabilit că suspecta a intrat în curtea imobilului persoanei vătămate de unde a sustras mai multe panouri metalice pe care ulterior le-a predat la un centru de colectare fier vechi de pe raza localităţii.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal.
Totodată, s-a stabilit că suspecta este şi autoarea tentativei de furt de fier vechi de la locuinţa lui T. Florinel comis în ziua de 24 februarie.
Şi în cel mai sudic oraş din ţară, Zimnicea se găsesc ”hoţi” de fier vechi. Aşa se face că poliţiştii i-au surprins în flagrant pe T. Marius, L. Marius, L. Mioara şi L. Nicoleta, toţi din oraşul Zimnicea în timp ce încercau să sustragă fier vechi de la un punct de lucru care aparţine unei societăţi din zonă.
În acest sens, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.

C.D.