Furturi de weekend în Teleorman

Cablu telefonic, oi, biciclete, îngrăşăminte chimice şi obiecte metalice au fost bunuri sustrase de hoţi în weekendul trecut, în judeţul nostru. Spre bucuria păgubiţilor, hoţii au fost prinşi la faţa locului de către poliţiştii teleormăneni, iar bunurile recuperate şi restituite părţilor vătămate.
La Zimnicea, poliţiştii din localitate i-au depistat pe P. Relu, de 25 ani şi K. Nicolae, de 24 ani în timp ce sustrăgeau cablu de la reţeaua de telefonie fixă.
Asupra celor doi suspecţi au fost găsiţi aproximativ 35 m cablu de telecomunicaţii. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Şi în comuna Pietroşani, poliţiştii au întocmit dosar penal după ce l-au surprins în flagrant pe M. Iulică, de 40 ani din localitate, care a sustras două ovine de la locuinţa unui cetăţean.
În altă situaţie, poliţiştii din comuna Peretu l-au surprins în flagrant pe V. Ştefan, de 45 de ani, din localitate, după ce a sustras o bicicletă din curtea locuinţei unui cetăţean.
La Turnu Măgurele, un echipaj de siguranţă publică l-a surprins în flagrant pe S. Marian, de 45 ani din localitate, care sustrăgea îngrăşăminte chimice din remorca unui autotren. Până la sosirea poliţiştilor, suspectul sustrăsese şi încărcase în saci din rafie aproximativ 25 kg de îngrăşăminte chimice.
La furat, de această dată de bunuri metalice, au fost prinşi şi doi minori din Turnu Măgurele, S.A, de 17 ani şi V.F., de 12 ani. Minorii au fost surprinşi de poliţişti, după ce au sustras 7 bucăţi ramă metalică din incinta fostei Case de Cultură din localitate, cu scopul de a le valorifica la un centru de colectare a deşeurilor industriale.
Şi O. Florentin a fost prins de poliţişti, nu în timp ce fura bucăţi de ţeavă metalică, ci în timp ce le transporta cu o căruţă.
Poliţiştii au stabilit că suspectul a sustras bunurile metalice de la o stână din apropiere.

M. MEILĂ