Forțele de ”dreapta” din Teleorman se unesc pentru înlăturarea ”ciumei roșii”

Forțele de dreapta din județul Teleorman s-au pus la masa negocierilor și au bătut palma pentru susținerea candidatului PNL la alegerile prezindețiale, Klaus Werner Iohannis. Liderul PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu a anunțat că a ajuns la un acord de susținere a actualului președinte de către ALDE, PMP și USR.

”În această campanie electorală mă bucur de susținerea celorlalte partide de dreapta. Este vorba despre ALDE, PMP și USR.

Sunt mulțumit de discuția avută cu liderul ALDE Teleorman, Ică Calotă, cu președintele PMP, Adrian Florescu, dar și cu șeful USR Teleorman, Sergiu Iordan. Îl voi suna și pe domnul Fierăscu de la PLUS. Cei trei președinți cu care am discutat deja m-au asigurat că sub nici o formă nu vor vota cu Viorica Dăncilă”, a declarat liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Mai mult decât atât, acesta se gândește la o colaborare pe termen mai lung cu cele 3 formațiuni politice.

”Dacă ne vom mobiliza tot electoratul de dreapta în anul 2020, dacă USR, Plus, PMP și ALDE înțeleg cu adevărat că trebuie să scăpăm de PSD, sunt dispus la o colaborare. PNL va susține o candidatură de la un alt partid de dreapta, dacă asta înseamnă să batem PSD în acea localitate. Dacă vrem să scăpăm de PSD trebuie să ne dăm mâna”, a completat Pîrvulescu.

Acesta se gândește ca la alegerile locale de anul viitor să aibă echipe mixte de la toate formațiunile politice de dreapta în cele 5 orașe și municipii din județul Teleorman.

Claudiu DUMITRACHE