Florin Piper Savu, ales vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman

Postul vacant de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, rămas liber în urma alegerii fostului vicepreședinte Dănuț Cristescu în funcția de președinte al acestei instituții, la finele lunii martie 2017, a fost ocupat, începând de ieri, 27 aprilie 2017, de către consilierul județean Florin Piper Savu. Roșioreanul Florin Piper Savu a fost propus pentru a candida la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman de conducerea Organizației județene Teleorman a Partidului Social Democrat.

Din cei 32 de consilieri prezenți la ședința forului “legislativ” teleormănean, 23 de consilieri au votat pentru ca funcția vacantă de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman să fie încredințată profesorului Florin Piper Savu, în timp ce șapte consilieri, se înțelege, ai opoziției s-au abținut de la vot.

Florin Piper Savu este de meserie profesor, gradul I, de educație fizică, până în urmă cu o zi fiind titularul catedrei de sport din cadrul Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu din Roșiorii de Vede. Ani de-a rândul a fost și profesor (colaborator) de sport la Colegiul Tehnic Anghel Saligny din Roșiorii de Vede și expert în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman. Este unul din cei mai vechi membri ai PSD Teleorman. De mai bine de 15 ani se află în grațiile conducerii Organizației Teleorman a Partidului Democrat, așa explicându-se și faptul că acesta se află la cel de-al patrulea mandat de consilier în Consiliul Județean Teleorman.

În grațiile conducerii Organizației PSD Teleorman se află și soția acestuia, Cristiana Piper Savu, de-a lungul ultimilor ani domnia sa ocupând posturile de comisar și comisar șef al Comisariatului (Oficiului) Județean Teleorman pentru Protecția Consumatorilor și inspector șef adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, în prezent fiind viceprimar al municipiului Roșiorii de Vede. O familie de politicieni pe care conducerea PSD Teleorman o răsplătește din plin pentru activitatea depusă în slujba acestui partid, și nu în ultimul rând pentru fidelitatea Cristianei Piper Savu și a soțului ei, Florin Piper Savu, față de cei ce dețin puterea supremă în cadrul Organizației județene Teleorman a Partidului Social Democrat.

George ZAVERA