Festivitate de numire a inspectorului şef al I.J.J. Teleorman

La mijlocul acestei săptămâni, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman a avut loc festivitatea de numire a domnului Colonel Tîrlie Radian Laurenţiu în funcţia de inspector şef al I.J.J. Teleorman.
La eveniment a fost prezent col. dr. Ovidiu Vasilică, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi şef al Statului Major, care a dat citire ordinului de numire în funcţie.
Din 1991 şi până în prezent, colonelul Tîrlie Radian Laurenţiu a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei teleormănene. Astfel, între 1991-1998 a fost comandant de subunitate în cadrul Batalionului 65 Alexandria, iar în intervalul 1998-2005 a îndeplinit funcţia de şef de Stat Major la Comandamentul de Jandarmi Judeţean Teleorman. Din 2005 şi până în 2012 a fost numit în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al I.J.J. Teleorman, iar în ultima perioadă, între 2012-2013 a fost împuternicit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman.
În prezent, în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu data de 17 mai 2013, a fost numit în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman.

M. MEILĂ