“Festivalul Mărţişorului” şi-a desemnat câştigătorii

La sala mare de şedinţe a Primăriei Alexandria, ieri, începând cu orele 19.00, s-a desfăşurat cea de-a II-a ediţie a “Festivalului Mărţişorului”, concurs de muzică uşoară, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani.
Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Alexandria şi Consiliul Local al Municipiului Alexandria, s-a desfăşurat într-un cadru adecvat, sub atenta observaţie a juriului format din profesionişti. Concurenţii care au evoluat sub egida acestui festival, au fost bine pregătiţi şi chiar dacă nu toţi au primit premii, cu siguranţă ei au fost câştigători prin faptul că au avut şansa de a participa în cadrul acestei competiţii. Festivalul a fost organizat pe categorii de vârstă, iar copiii au avut posibilitatea de a interpreta câte două piese, una lentă şi una ritmată, tocmai pentru ca juriul, să poată delibera cât mai corect câştigătorii.
Şi pentru că a venit vorba de juriu, acesta a fost format din Alexandra Drăguţ, consilier pe probleme culturale în cadrul Primăriei Alexandria, Vica Grosu profesor de canto, Valeria Gherghe şeful ISJ Teleorman, Adrian Romcescu compozitor, Mihai Constantinescu interpret de muzică uşoară şi Eugen Delcea reprezentant la Primăriei Alexandria.
Cu asemenea specialişti au fost desemnaţi cei mai buni dintre cei mai talentaţi tineri din Alexandria.
Astfel la categoria 7 – 10 ani au fost premiaţi cu Locul III Andreea Bogban, Locul II Andrada Ceangâru şi Locul I Mihai Andrei Beşu. La categoria 11 – 12 ani au fost desemnaţi câştigătorii: pentru Locul III Adelina Luţă, Locul II Andra Ganea şi Locul III Evelina Crăciun. Iar la categoria 13 – 14 ani câştigători au fost pentru Locul III Ştefan Irninis, Locul II Alexandru Gabriel Bondar şi pe Locul I Ştefania Cristea.
Iar trofeul din acest an a fost revendicat de talentatul Octavian Broşteanu, care a reuşit să impresioneze juriul şi să câştige ediţia a II-a a “Festivalului Mărţişorului”.
Fiind profund impresionat Adrian Romcescu cel care a înmânat premiile câştigătorilor acestei ediţii, a afirmat că demult nu a mai întâlnit un aşa talent, găsind printre copiii participanţi voci, care peste ani, îi pot face adevărate vedete.
În finalul festivalului Mihai Constantinescu a susţinut un mini recital, interpretând alături de copiii cele mai îndrăgite melodii.

M.M.