Fermierii teleormăneni, aşteptaţi să participe la târgul INDAGRA!

Pentru a deveni mai performantă, agricultura românească are nevoie de investiţii, de cercetare, de maşini şi utilaje agricole de ultimă generaţie, de tehnologii agricole moderne, de seminţe şi material săditor de cea mai bună calitate. Şi, desigur, de specialişti agricoli cu cea mai înaltă calificare !

În sprijinul fermierilor, producătorilor şi comercianţilor de utilaje şi tehnologii utilizate în agricultură, de imputuri pentru agricultură compania ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România, organizează anual târgul INDAGRA, cel mai mare şi important eveniment agricol din ţară. INDAGRA este târg internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

În cest an, târgul INDAGRA, ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie, va avea loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018.

In aceeaşi perioadă, în paralel cu târgul INDAGRA 2018, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo, se va desfăşura INDAGRA FOOD <http://www.indagra-food.ro/> – Târg internaţional pentru industria alimentară.

Târgul INDAGRA este organizat cu următoarele sectoare:

  • Agricultură : utilaje agricole, echipamente pentru irigaţii, maşini pentru transport din domeniul agricol, îngrăşăminte pentru agricultură, sere şi solarii, material săditor, seminţe.
  • Zootehnie : creşterea animalelor, creşterea păsărilor, abatorizare, utilaje şi echipamente zootehnice, nutreţuri combinate, produse de uz veterinar, dezinsecţie, deratizare.
  • Viticultură.
  • Echipamente de protecţie şi lucru.
  • Laboratoare şi aparatură utilizată în sectorul agricol.
  • Finantări, consultanţă si proiecte.
  • Organisme de certificare.
  • Bursa de joburi în domeniu.

Ca şi în anii trecuţi, mulţi dintre fermierii agricoli, precum şi producători din industria alimentară din judeţul Teleorman vor vizita târgurile INDAGRA şi INDAGRA FOOD. Cele două târguri internaţionale sunt deschise nu numai specialiştilor, ci şi publicului larg.

Târgurile pentru agricultură şi industria alimentară pot fi vizitate în zilele de 31 octombrie – 3 noiembrie, între orele 9,00 – 19,00, iar în data de 4 noiembrie 2018 între orele 9,00 – 16,00. Biletul de intrare pentru adulţi şi studenţi costă 30 lei/zi.

George ZAVERA