Fermierii care achiziționează erbicidul Sultan, de la ADAMA, pot câștiga un autoturism marca Dacia DUSTER !

Compania ADAMA oferă fermierilor din toată țara posibilitatea de a câștiga, prin concurs, un autoturism marca Dacia DUSTER. Concursul este destinat fermierilor care achiziționează produse din gama Sultan pentru erbicidarea preemergentă a culturii de rapiță pentru o suprafață de minim 50 hectare, aceștia urmând să participe, dacă doresc, la tragerea la sorți pentru câștigarea unui autoturism Dacia DUSTER.

Concursul a fost lansat de conducerea companiei ADAMA, producătorul erbicidelor din gama Sultan. Concursul pentru câștigarea unui autoturism Dacia DUSTER este valabil pentru promoția referitoare la cumpărarea de către fermieri a unuia dintre erbicidele : Sultan 50 SC, Sultan Complet și Sultan Top.

Pentru intrarea în concursul pentru câștigarea acestui premiu, după procurarea pachetelor pentru rapiță pentru o suprafață de cel puțin 50 de hectare, fermierii trebuie să trimită o copie de pe factura în baza căreia au cumpărat erbicidele din gama Sultan pe adresa de e-mail concurs@adama.com. E-mailul pe are fermierii interesați de acest concurs îl vor trimite companiei ADAMA trebuie să includă, alături de copia de pe factură, numele și prenumele fermierului, denumirea și adresa exploatației agricole, precum și numele vânzătorului sau al distribuitorului de la care a cumpărat produsul Sultan. Promoția pentru erbicidele din gama Sultan este valabilă până pe data de 10 octombrie 2019.

George ZAVERA