FCM Alexandria a pierdut iar Cupa României – faza județeană

FCM Alexandria și-a dat cu stângul în dreptul. După un sezon fantastic în care a pierdut o singură partidă, jucătorii de la FCM Alexandria s-au înecat la mal și au pierdut pentru al treilea an consecutiv finala Cupei României – faza județeană.

În plină efervescență fotbalistică la nivel european, Alexandria a avut parte sâmbătă de propriile evenimente ale “sportului rege”. Într-o reeditare a ultimelor 3sezoane, finala cupei a adus față în față “deja tradiționalele rivale” FCM Alexandria și Unirea Brânceni!

Din nefericire pentru echipa alexandreană, oaspetii au aplicat principiul proverbului italian “non c’e due senza tre'” (după două vine și a treia) îmbogățindu-și palmaresul cu încă un trofeu.

Meciul început la ora 11 și la care au asistat numeroși iubitori ai fotbalului local a fost unul lipsit de spectacol, ambele echipe practicând un joc încordat, fără faze memorabile.

În fața unui 11 obosit și fără determinare, forma fizică mai bună a celor din Brânceni, a făcut diferența. Oaspeții au reușit să conserve până în minutul 90 un 0-0 care a adus echipele în faza de penalty.

FCM Alexandria a pierdut iar Cupa României - faza județeană

Astfel, în urma unor ratări ale echipei gazdă, formația clasată pe locul al doilea la finalul ligii a 4-a și-a adjudecat cupa în urma unui scor de 4-2.

Tot în aceeași zi, imediat după încheierea finalei de cupă, Avântul Stejaru și-a asigurat un loc în Liga a 4-a pentru următorul sezon, după victoria cu 2-0 în fata celor de la Valea Dunării Pietroșani! Stejărenii se alătură astfel echipelor promovate în mod direct, AS Tineretul Siliștea și ACS Ajax Botoroaga.

L. DAN