Fără surprize în Liga a IV-a juniori

Victorii fără emoţii pentru primele echipe din clasamentul Ligii a 4-a a campionatului judeţean de fotbal – juniori. Ocupanta primei poziţii, CS Pamimai Videle a reuşit să se impună pe propriul teren cu scorul de 2 – 0 în confruntarea cu ACS Astra Plosca. Tot o victorie pe teren propriu a reuşit şi FCM Alexandria, ocupanta poziţiei secunde. Juniorii alexăndreni au reuşit o victorie consistentă împotriva celor de la Unirea Brânceni, scor 4-1.
Ultima echipă de pe podiumul provizoriu este Sporting Roşiori. Aceştia au reuşit să se impună fără emoţii pe terenul din Suhaia cu scorul de 0 la 4.
Cel mai mare scor înregistrat în etapa a 18-a în campionatul juniorilor l-a reuşit echipa din Saelele. AFC Voinţa Saelele a marcat nu mai puţin de 18 goluri pe propriul teren împotriva celor de la Rapid Buzescu. În cele din urmă şi oaspeţii au reuşit să înscrie golul de onoare.
Surprinzător este faptul că podiumul Campionatului Judeţean de Juniori (U19) este similar cu cel al seniorilor. Singurele diferenţe fiind locurile ocupate de primele 3 clasate. Dacă în liga ”mare” pe prima poziţie se află Sporting Roşiori, la juniori aceasta este ocupată de către Pamimai Videle. Poziţia a doua a clasamentului este în ambele cazuri deţinută de către FCM Alexandria. Echipele clasate pe ultima treaptă a podiumului fac rocada. Astfel, în liga a IV-a seniori, ”bronzul” este ocupat de către Pamimai Videle, iar la juniori cei de la Sporting Roşiori.

C. DUMITRACHE

Rezultatele etapei a 18-a – juniori
FCM Alexandria – ACS Unirea Brânceni 4 – 1
CS Pamimai Videle – ACS Astra Plosca 2 – 0
AS Tineretul Suhaia – CS Sporting Roşiorii de Vede 0 – 4
ACF Dunărea Zimnicea – CS Spicpo Poroschia 4 – 0
AFC Voinţa Saelele – CS Rapid Buzescu 18 – 1
CS Metalul Peretu – CS Viaţă Nouă Olteni 1 – 0
FC Traian – CS Unirea Țigăneşti 3 – 3
FC Udinese Uda Clocociov – ACS Ajax Botoroaga 2 – 2