Eugen Pîrvulescu: PNL Teleorman a depășit în sondaje PSD

PNL Teleorman a depășit în sondaje PSD. Această informație a fost transmisă de președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu în urma unui sodaj de opinie realizat pe raza județului. Potrivit liderului PNL Teleorman, partidul pe care îl conduce se află la 48 la la sută intenție de vot, iar social-democrații au ajuns la 43 la sută.

”Pentru prima dată în istorie, în ultimul sondaj de opinie după anul 1989, PNL a depășit în sondaje cu 5 procente PSD Teleorman”, a spus președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu.

În privința candidaților, liderul liberal a mărturisit că în prezent PNL Teleorman are stabilite candidaturi în 92 de localități, dar până la finalul acestei săptămâni vor avea lista finală pentru toate cele 97 de localități.

”PNL, la nivel de județ Teleorman, are stabilite candidaturi în 92 de localități. Mai sunt de stabilit în 5 localități acolo unde sunt variante mai multe. Astăzi, mâine, vom lua decizia finală și după analiza sondajelor de opinie. Până vineri seara vom avea lista finală cu toți candidații PNL Teleorman pentru alegerile locale”, a adăugat Pîrvulescu.

Senatorul este convins că PNL va reușit pentru prima dată după Revoluția din 89 să se impună în județul Teleorman și a încheiat deja mai multe alianțe și înțelegeri cu alte formațiuni politice de dreapta.

”Am reușit să facem alianțe politice punctuale în anumite localități. Am reușit să unim echipe de la unele partide de dreapta”, a încheiat președintele PNL, Eugen Pîrvulescu.

Alături de președintele PNL Teleorman s-a aflat și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Acesta a mărturisit că în câteva săptămâni va fi demarat proiectul pentru lărgirea Drumului European 70, Alexandria – București.

C. DUMITRACHE