Eugen Pîrvulescu e sigur că Teleormanul își va schimba culoarea după viitoarele alegeri

Ieri, la sediul județean Teleorman al PNL, s-a desfășurat o conferință de presă susținută de senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele organizației județene a partidului.

Tema principală a întîlnirii cu mass media locale a fost prezentarea realizărilor PNL în cele de 3 luni de guvernare, între care abrogarea Ordonanței 114, liberalizarea prețurilor la energie, eliminarea supraaccizei la combustibil sau dobânzile mai mici la care s-a împrumutat Ministerul Finanțelor.

La acestea se vor adăuga efectele benefice pe care le vor produce Ordonanțele de urgență promovate în ziua precdentă votării moțiunii de cenzură care a condus la căderea Guvernului Orban.

Apoi senatorul liberal a trebuit să facă față tirului de întrebări ale jurnaliștilor prezenți, multe dintre ele incomode și la obiect.

A fost abordată și tema alegerilor locale viitoare, iar Eugen Pîrvulescu s-a arătat încrezător în șansele liberalilor de a produce marea schimbare: înlocuirea administrației locale pesediste cu una liberală. În acest sens a fost angajată o societate de sondare a opiniei publice consacrată care face măsurători în tot județul.

Eugen Pîrvulescu este atât de încrezător în succesul liberalilor încât e decis să participe la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, indiferent de sistemul de alegere, într-unul sau în două tururi.

Ziariștii prezenți l-au avertizat pe Eugen Pîrvulescu că toate previziunile și angajamentele sale au fost înregistrate în agendele de lucru și vor fi analizate într-o întâlnire cu senatorul liberal, după ce evenimentele respective vor ajunge la momentul bilanțului.

Șt. B.