Elevii cu rezultate deosebite la ”Bacalaureat” și ”Capacitate” vor fi premiaţi

14 elevi din Alexandria cu rezultate deosebite la ”Bacalaureat” și ”Capacitate” vor fi premiaţi de municipalitate.

Victor Drăgușin, Primarul Municipiului Alexandria, va propune, în următoarea ședință a Consiliului Local Alexandria, premierea elevilor cu rezultate deosebite la examenul maturității (Bacalaureat) dar și la evaluarea națională (examenul de admitere la liceu).

Aceste premii vor consta în laptop-uri performante, având în vedere faptul că situația actuală ce persistă încă pe teritorul României, cu privire la prevenirea infestarii cu Sars-Cov2, ne limitează să planificăm, ca în fiecare an, excursii ori alte deplasări în afara orașului.

Performanțele remarcabile merită mai mult decât aprecieri și aplauze. Este motivul principal pentru care Primarul Victor Drăgușin îi premiază, an de an, pe cei mai merituoși dintre copiii orașului.

”Ne dorim ca numărul celor cu rezultate deosebite să crească semnificativ din an în an, să ne oblige practic să majorăm bugetul de premiere! Educația copiilor este rezultatul existenței noastre! Alexandria este mai înfloritoare cu fiecare premiere acordată deoarece, acești copii pe viitor, prin profesiile pentru care vor aplica, vor contribui la dezvoltarea județului nostru”, a declarat primarul Victor Drăgușin.

Premiile se vor acorda după aprobarea H.C.L., prin punerea în aplicare a prevederilor hotărârii de către Compartimentul Cultură, Tineret, Sport.

“Vă dorim, pe această cale, mult succes în viitor și ne dorim să continuați tot în ritmul acesta! Sunteți tinerele noastre speranțe, viitorul de aur al județului”, este convingerea edilului-şef al Alexandriei.

Claudiu DUMITRACHE