Echipamente de protecție, donate Consiliului Județean Teleorman de Provincia Anhui din China

În virtutea unor bune relații de colaborare cu Provincia Anhui din China, Consiliul Județean Teleorman, prin Serviciul de Cooperare Internă și Internațională, a primit o donație constând în echipamente de protecție de maximă necesitate pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Consiliul Județean Teleorman a primit un număr de 32.000 de măști de protecție și 360 de combinezoane de protecție, valoarea echipamentelor donate de Provincia Anhui din China fiind de 16.600 dolari. Toate echipamentele primite ca donație vor fi distribuite cu prioritate către Centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice și către Inspectoratul pentruSituații de Urgență al Județului Teleorman.

Președintele Consiliul Județean Teleorman, Dănuț Cristescu,mulțumește pe această cale partenerilor din Provincia Anhui, atât în numele locuitorilor din județ care vor beneficia de această donație substanțială, cât și în nume personal, pentru solidaritate și pentru sprijinul acordat județului Teleorman.

Colaborarea dintre Județul Teleorman și Provincia Anhui a căpătat un cadru formal în anul 2010, când au fost create bazele pentru stabilirea liniilor de acțiune comune și ale potențialului de investiții. Legăturile de colaborare create atât la nivel instituțional, cât și în plan economic, de Consiliul Județean Teleorman, prin Serviciul de Cooperare Internă și Internațională, preced încheierea unui acord de înfrățire a Județului Teleorman cu Provincia Anhui din Republica Populară Chineză.

(B.P.)