Duşmanii i-au incendiat casa în stil mafiot

Ca-n filmele italiene cu mafioţi! Duşmanii i-au incendiat casa! Totul s-a întâmplat la miezul nopţii. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Se întâmplă în Teleorman. O femeie putea să moară în propria casă după ce persoane necunoscute i-au incendiat casa.

Focul a fost pus la miezul nopţii

“În noaptea de duminică spre luni, în intervalul orar 00.00 – 02.00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta în gospodăria Nicoletei P., din satul Coșoaia, orașul Videle.

La sosirea salvatorilor, focul se manifesta generalizat, la doua anexe gospodărești, pe o suprafață de circa 60 mp, la aproximativ 500 kg de lemne de foc și la acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproape 25 mp., existând riscul distrugerii întregului imobil și propagării flăcărilor la casele din imediata apropiere”, spun pompierii teleormăneni.

Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproximativ două ore de intervenție. Valoarea bunurilor salvate ridicându-se la peste 50000 de lei. Pagubele înregistrate au fost estimate la suma de 30000 de lei. Cauza probabilă a acestui eveniment: folosirea intenționată a sursei de aprindere de către o persoană necunoscută.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări. Din fericire, la acest eveniment nu s-au înregistrat victime.

C. DUMITRACHE