După câteva mandate, Marin Almăjanu a descoperit ce sărac e Teleormanul

Realegerea în fruntea organizaţiei judeţene a PNL i-a oferit deputatului cel mai ales din România, Marin Almăjanu, ocazia de a plânge cu lacrimi de crocodil pe umerii teleormănenilor. Al tuturor, nu numai al celor din colegiul său, care l-au votat cu un scor incredibil.
Dacă asta ar fi făcut-o Alin Bucur sau Cătălina Ştefănescu, mai treacă meargă, dar să vii tu, Marin Almăjanu, teleormănean get-beget, care a consumat un cauciucuri făcând naveta între Alexandria şi Parlament, şi să spui că te simţi jenat de sărăcia din Teleorman şi că n-ai curaj să mai priveşti în ochii cetăţenilor, cu atât mai puţin să le ceri votul miroase un pic a ipocrizie.
Măcar de s-ar căi sincer şi ar pune piciorul în prag acum când îl are pe al doilea om în stat subaltern pe linie de partid, iar bunul său amic Liviu Dragnea e al doilea om din Guvern. Să le zică: „Fraţilor, hai să facem ceva pentru amărâţii ăştia care ne-au votat cu peste 70% şi cărora le ghiorăie maţele de foame, că n-au serviciu, nici ei nici copiii lor. Să creăm locurile de muncă pe care le-am promis şi pe urmă se descurcă ei. Liviule, ministerul tău a primit cei mai mulţi bani pentru anul viitor. Inclusiv pentru dezvoltarea localităţilor. Hai să facem o campanie de programe de dezvoltare în judeţ, şi cu banii europeni, cu banii de la Guvern şi cu ce şi-or mai rupe primăriile de la gură, să schimbăm faţa judeţului, ca să ne mai putem uita în ochii oamenilor. Dacă nu vom face aşa, al moartii să fiu dacă nu rup coaliţia.”
Noi abia aşteptăm clipa asta, să ne bucurăm şi strigăm: „Bravo , Marine!”

M.Z.