Drumuri de legătură mai bune între nodurile terțiare Turnu Măgurele și Levski

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Turnu Magurele a încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice un contract de finanţare în cadrul proiectului ” L – TEN – Conectarea Reţelei de Transport Europene printr-o legătură mai bună între oraşele Turnu Magurele şi Levski – Bulgaria pentru dezvoltarea durabilă a zonei”.În cadrul acestui proiect, municipiul Turnu Măgurele a achiziţionat servicii de execuţie şi lucrări de modernizare a cinci 5 străzi aferente obiectivului de investiţii “Imbunătăţirea accesibilităţii în zona transfrontalieră prin modernizarea de străzi din Municipiul Turnu Măgurele”, proiectul fiind cofinanţat prin Programul Intereg România – Bulgaria.

În cadrul proiectului pentru realizarea unei mai bune legături între nodurile terţiare Turnu Măgurele şi Levski pentru o dezvoltare durabilă a zonei, în data de 27 septembrei 2018 a fost încheiat contractul de execuţie lucrări cu SC PANADRIA SRL . Valoarea achiziţiei este de 4.995.350,64 lei, la care se adaugă TVA.

La jumătatea lunii noiembrie a fost semnat şi contractul de management cu SC AM PROJECT DESIGN & CONSULTING SRL, obiectul achiziţiei find: servicii de realizare şi plan de management de trafic pentru proiectul ” L – TEN, în valoare de 35.309,72 lei, plus TVA. Odată cu trecerea anotimpului de iarnă, la Turnu Măgurele vor demara lucrările de modernizare a celor cinci străzi cuprinse în acest proiect cofinanţat din fonduri europene nerambursabile.

George ZAVERA