Droguri la ghiveci – Marijuana înflorea în casa unui teleormănean

Doi bărbaţi, un teleormănean şi un bucureştean au pus pe picioare o adevărată afacere cu cannabis. Ei şi-au construit în case sere cu sistem de încălzire, în care cultivau ”planta minune”. După mai multe luni de filaj şi documentare, poliţiştii au reuşit să pună pe ”butuci” afacerile celor doi.
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au identificat aproape 70 de plante de cannabis, în urma a două percheziţii efectuate la locuinţele a doi bărbaţi.
”Din cercetările efectuate de poliţişti şi procurori, a reieşit că, în perioada 2012 – 2014, un bărbat ar fi cultivat, într-un apartament, plante de cannabis în scopul comercializării pe raza municipiului Bucureşti.
De asemenea, un alt bărbat, de 28 de ani, este bănuit că, în anul 2014, ar fi cultivat, în locuinţa sa din judeţul Teleorman, plante de cannabis destinate comercializării”, se arată într-un comunicat al IGPR.
În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele celor doi, poliţiştii şi procurorii au găsit aproximativ 70 de plante de canncabis, mai exact 22 de plante în prima locuinţă şi 45 în apartamentul teleormăneanului.
Procurorii D.I.I.C.O.T au luat măsura reţinerii faţă de cei doi bărbaţi, urmând a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

C. DUMITRACHE