Drăguşin a primit audienţe telefonice

Problemele alexăndrenilor ajung mult mai rapid la urechile primarului Victor Drăguşin. În fiecare zi de marţi, între orele 18:00 şi 19:00, edilul-şef a decis să asculte problemele cetăţenilor din municipiu prin intermediul telefonului. În acest sens, de ieri a fost dat ”în folosinţă” numărul de telefon 0800.801.986 (apelabil gratuit din toate reţelele).
”În urma solicitărilor venite din partea cetăţenilor, Primăria Municipiului Alexandria anunţă instalarea începând cu data de 04.02.2014 a postului telefonic 0800/801.986 – cu regim tel verde(apelabil gratuit din toate reţelele).
Tot de la această dată numărul de telefon 0247/986 (Romtelecom) rămâne disponibil pentru sesizările prin dispecerat şi este taxabil la tarif normal. Toate apelurile către aceste două numere de telefon sunt înregistrate. Audienţele telefonice ale primarului Victor Drăguşin din fiecare zi de marţi (18:00 – 19:00) pot fi iniţiate la ambele numere de telefon”, se arată într-o informare a Primăriei Alexandria.
Primarul Drăguşin a precizat că în funcţie de problema semnalată cetăţenii vor putea primi răspunsurile fie pe loc, fie prin poştă în termenul legal.
”Am luat decizia ca în fiecare zi de marţi să acord audienţe telefonice. Acest mod nu poate face decât bine atât instituţiei primăriei, cât şi cetăţenilor. Locuitorii municipiului trebuie să ştie că toate apelurile lor sunt înregistrate, iar aparatul de specialitate va încerca să le soluţioneze problemele semnalate”, a precizat primarul Drăguşin.
Deşi primarul Drăguşin răspunde la aceste numere de telefon doar în ziua de marţi între ora 18 şi 19, cetăţenii Alexandriei pot apela numărul scurt la orice oră din zi şi din noapte pentru a sesiza probleme din municipiu. Un operator le va sta la dispoziţie pentru a înregistra toate plângerile.
Alexăndrenii pot sesiza probleme referitoare la liniştea şi ordine publică, iluminatul stradal, distrugeri ale bunurilor publice, comportament deviant, probleme cu reţeaua de apă şi canalizare, animale fără stăpân, cerşetorie, probleme cu asociaţiile de locatari, avarii distribuţie agent termic, salubritate şi multe altele.

C. DUMITRACHE