Două bătrâne au fost tâlhărite în plină stradă

Două bătrâne din comuna Suhaia au fost agresate de către o persoană necunoscută și au fost deposedate de diferite bunuri și bani.

Un tânăr de 25 de ani riscă să-și petreacă tinerețea în închisoare. Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Zimnicea au fost sesizați cu privire la faptul că două bătrâne din comuna Suhaia, de 80, respectiv 85 de ani, au fost agresate de către o persoană necunoscută și au fost deposedate de diferite bunuri și bani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că victimele necesită îngrijiri medicale, sens în care a fost solicitată ambulanța.

În cauză, politiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, în urma investigațiilor efectuate fiind identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitate.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Față de suspect a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman.

Claudiu DUMITRACHE