Două autoturisme s-au cicnit frontal! 6 persoane au ajuns la spital

Două echipaje SMURD, o mașină de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o mașină de pompieri au pornit spre Drăgănești-Vlașca, locul de producere al accidentului rutier.

Echipe de intervenție au fost solicitate să acorde primul ajutor unor victime implicate într-un accident rutier care a avut loc pe E70.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Turnu Măgurele conducea un autoturism pe DN 6, pe raza localității Drăgănești – Vlașca, pe fondul unei depășiri neregulamentare, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna Ghimpați, județul Giurgiu.

În urma impactului ambii conducători auto și pasagerii din ambele autovehicule au necesitat îngrijiri medicale, toți șase fiind transportați la spital.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

C. DUMITRACHE