Doi răniţi şi un mort, în urma accidentelor din weekend

Sâmbătă, 1 iunie, orele 13:10, C. Viorica de 57 ani din mun. Roşiorii de Vede, circulând cu un autoturism pe o stradă laterală din comuna Peretu, a pătruns în intersecţia cu DN 6 fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism, condus de M. Ion de 64 ani din comuna Nanov, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din autoturismul care circula regulamentar, S. Ion de 54 ani din Nenciuleşti, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
În aceeaşi zi, la ora 18:48, B. Florin de 26 ani din comuna Fântânele, în timp ce conducea un atelaj hipo, la ieşirea din curtea locuinţei către DN 51A nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist, F. Constantin de 62 ani, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului, care a fost transportat la spital.
Căruţaşul a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,32 mg/l in aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
Neatenţia l-a costat scump pe un biciclist din comuna Cervenia. Acesta a fost accidentat mortal de un autoturism, după o manevră efectuată fără să se asigure.
În ziua de 2 iunie, ora 21:10, Vochin Eugen de 46 ani din comuna Cervenia, circulând cu o bicicletă pe DJ 506, în localitate, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers către stânga, pentru a pătrunde pe o uliţă laterală, fără să se asigure şi a fost lovit şi accidentat mortal de un autoturism, condus de S. Rafael de 22 ani din aceeaşi localitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

B.P.