Doi poliţişti au salvat o femeie de la moarte

Doi poliţişti din Teleorman au salvat o femeie de la moartea. În timp ce se aflau în patrulare, după miezul nopţii, polițiștii din comuna Tătărăștii de Jos, sat Slăvești, au constatat că la o locuință de pe partea dreaptă a DJ 504, direcția de deplasare Alexandria spre Pitești este izbucnit un incendiu, observându-se flăcări la nivelul camerelor și la nivelul acoperișului.

Polițiștii au intervenit imediat, fără ezitare și spărgând geamul unei camere, deoarece calea de acces era cuprinsă de flăcări au evacuat o femeie, proprietara locuinței în vârstă de 82 ani care se afla într-una dintre camere.

După ce s-au asigurat că în locuință nu se mai afla și alte persoane, au anunțat și solicitat prin serviciul de urgență 112, intervenția pompierilor și a unui echipaj de ambulanță.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale femeii care nu prezenta vătămări corporale, refuzând internarea în spital iar cele două autospeciale de pompieri cu apă și spuma din cadrul ISU Teleorman au stins în totalitate incendiul care a distrus întreaga locuința.

Polițistul Ban Liviu are 26 de ani și face parte din M.A.I. din anul 2012, iar Cotoi Liviu are 24 de ani și este polițist din 2016.

C.D.