Doi pescari au murit înecați în Dunăre

Doi pescari și-au găsit sfârșitul în fluviul Dunărea. Județul Teleorman se află sub incidența codului galben pe fluviul Dunărea, cu fenomene vizate de creșteri de niveluri și debite cu depășirea cotelor de atenție.

Doi pescari și-au găsit sfârșitul într-un mod brutal. Cei doi erau la pescuit împreună cu un alt pescar moment în care debitul fluviului Dunărea s-a mărit, iar barca acestora s-a răsturnat, iar ei au fost luați de ape. Evenimentul a fost anunțat chiar de colegul care a reușit să se salveze. Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau efectua scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate a doua zi.

Încă de la primele ore ale dimineții, în dreptul localității Suhaia și-au făcut apariția 3 scafandri, o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical SAJ, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și 3 pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare.

După doar câteva ore de cutări, în jurul orei 12.00, cele două persoane au fost găsite de scafandri, la circa 30 de metri de locul unde s-au răsturnat cu barca, în vegetația din acel loc. Acestea au fost aduse la mal, unde personalul de la Ambulanta Teleorman a constat decesul.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

C. DUMITRACHE

Lasă un răspuns