Doi copii au spart un magazin pentru a fura băutură și țigări

Doi minori au spart un magazin de unde au furat băuturi alcoolice și țigări. Aceștia au fost prinși la scurt timp și s-au ales cu dosar penal.

Și-au distrus viitorul pentru câțiva pachete cu țigări și sticle cu băutură. Vârsta hoţilor din judeţul Teleorman este într-o continuă scădere. Tineri, copii sau chiar preşcolari au decis să renunţe la bucuria vârstei pentru a comite ilegalităţi.

Doi minori cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani au dat o spargere într-un magazin. Aceștia nu au căutat bani, ci țigări și băuturi alcoolice.

”Persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei societăți comerciale de unde au sustras mai multe bunuri – țigări și băuturi alcoolice”, spun polițiștii teleormăneni.

În urma anchetei, oamenii legii au reușit să identifice autorii. Este vorba despre doi minori în vârstă de 14 și 15 ani, ambii din Turnu Măgurele.

În urma cercetărilor, a fost recuperat o parte din prejudiciu, dosarul penal întocmit urmând a fi soluționat cu propuneri corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Turnu Măgurele.

C. DUMITRACHE