Doi bătrâni au fost bătuți și umiliți în propria casă

Doi bătrâni au fost băturți în propria casă. 3 persoane necunoscute au pătruns în locuința celor doi și după ce i-au bătut, sub amenințarea unui obiect contondent, le-a fost sustrasă o importantă sumă de bani.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat din comuna Mârzănești cu privire la faptul că trei persoane au intrat în locuința sa, l-au bătut și i-au sustras bani.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, două persoane din satul Valea Părului, comuna Mârzănești, soț și soție, cu vârsta de 71, respectiv 64 de ani, au fost agresate fizic de către persoane necunoscute și, sub amenințarea unui obiect contondent, le-a fost sustrasă o importantă sumă de bani.

Victimele au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, la acest moment fiind în afara pericolului.

Încă de la momentul sesizării polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor.

A fost constituit un cerc de suspecți, activitățile desfășurându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Claudiu DUMITRACHE