Despre campania electorală

Președintele Klaus Werner Iohannis anunță că la sfârșitul campaniei va face unele dezvăluiri. ”La final de campanie vă spun ceva ce n-am spus niciodată”, a declarat președintele Iohannis, care a continuat: ”Dragii mei, dragi români, dați votul nu numai pentru politicieni, ci pentru omul pe care îl doriți la Primărie”. Președintele Iohannis a spus că nici din această campanie electorală nu lipsesc inițiativele demagogice. ”Partidele și candidații își pot prezenta public proiectul. Din păcate, din această campanie nu lipsesc inițiativele complet demagogice cu măriri de venituri inexplicabile pentru diverse categorii sociale. E o întrecere zilele acestea în Parlament, unii au astfel de proiecte complet populiste, fără acoperire. Fac, de aceea, un apel la decență. Crearea de false așteptări, imposibil de susținut economic sau de creșterea unor măsuri”.

Iohannis a îndemnat românii să se informeze, să compare ofertele și să aleagă în cunoștință de cauză. Iohannis a amintit că deja alegerile au fost amânate din cauza epidemiei și amintește că au fost luate măsuri care permit acum desfășurarea scrutinului electoral, astfel încât cetățenii care vin la vot să fie protejați.

Despre cum se derulează Campania electorală pentru locale, deputatul Calotă Ică Florică amintește cum zilele trecute, aflându-se în campanie la Turnu Măgurele, urma să participe la o confruntare. La initiativa senatorului Eugen Pîrvulescu, președintele Organizației Județene Teleorman a PNL, urma să aibă loc o confruntare, o dezbatere cu Adrian Ionuț Gâdea, președintele Organizației PSD Teleorman. Deputatul liberal Calotă Ică Florică declară cu un zâmbet amar că întrunirea nu a avut loc. Deputatul Calotă mai spune că întrunirea s-a sfârșit înainte de a începe.

Ioan DUMITRESCU