Desemnarea Spitalului municipal Turnu Măgurele ca unitate medicală suport COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 14.10.2020 a hotărât ca Spitalul municipal Turnu Măgurele să fie unitate medicală suport COVID la nivelul județului Teleorman.

În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populației din județul Teleorman și având în vederea gradul de ocupare a Spitalului municipal „Caritas” Roșiorii de Vede, unitate suport COVID stabilită prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 555/2020 pentru județul Teleorman, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, pe baza analizei situației tuturor spitalelor din județ, a desemnat Spitalul municipal Turnu Măgurele ca unitate medicală suport COVID la nivelul județului Teleorman.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman va înainta prezenta propunere Ministerului Sănătății în vederea emiterii ordinului ministrului de desemnare a Spitalului municipal Turnu Măgurele ca unitate medicală suport COVID pentru județul Teleorman.

Cornelia RĂDULESCU

Lasă un răspuns