De ziua lor, copiii au devenit EROI

Eroii sunt printre noi nu numai în filme. De ziua copiilor, pompierii din Teleorman le-au făcut acestora o surpriză și le-au arătat acestora ce înseamnă a fi salvator.

A fost o zi plină de aventură și fericire, în care pompierii, polițiștii și jandarmii teleormăneni au organizat activități speciale pentru a face această zi de neuitat.

Copiii au fost entuziasmați să fie alături de eroii lor în uniforme și să descopere lumea fascinantă a salvatorilor. Prezentările de echipamente și autospeciale de intervenție i-au captivat pe cei mici, iar privirea lor plină de admirație a fost o mărturie a respectului și recunoștinței pe care o au pentru munca acestor oameni.

Sirenele și luminițele de avertizare au adăugat o doză suplimentară de emoție și au umplut Parcul Pădurea Vedea din Alexandria cu râsete și voie bună.

Pompierii au făcut tot posibilul să ofere copiilor informații valoroase și utile despre siguranță și prim ajutor. Prin jocuri și sfaturi practice, au încurajat dezvoltarea unui comportament responsabil și a unei atitudini preventive. Am fost impresionați de cât de receptivi și dornici de învățare au fost copiii noștri!

Cel mai important, în fiecare moment al acestei zile speciale, bucuria și zâmbetele copiilor au fost contagioase! Văzându-i fericiți alături de salvatorii lor preferați, putem spune cu încredere că această zi va rămâne în sufletele lor ca o amintire prețioasă.

”Le mulțumim din suflet copiilor și familiilor lor pentru participare și le transmitem toată admirația și respectul nostru. Ei sunt adevăratele noastre motive de mândrie și ne fac să fim în fiecare zi mai buni și mai pregătiți pentru a le asigura protecția”, a fost mesajul pompierilor teleormăneni

Claudiu DUMITRACHE