De mâine, se redeschide Târgul săptămânal de la Roşiori de Vede

Consiliul Local pentru Situații de Urgență Municipiul Roșiori de Vede, întrunit în ședință extraordinară, online, în ziua de marți, 23 iunie 2020, a hotărât redeschiderea Târgului săptămânal municipal, începând cu data de 26 iunie 2020.

Sunt permise la comercializare produsele agricole, produsele industriale (scândură, tablă, feroase, îmbrăcăminte și alte articole textile, încălțăminte, obiecte de uz gospodăresc ș.a.), mobilă, legume, fructe și păsări. Nu sunt acceptate la comercializare produselesecond hand.

În incinta târgului este obligatorie purtarea măștii și păstrarea distanței de 1,5 metri între persoane.

La intrarea în târg se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree) sau temperatura corporală este mai mare 37,30 C.

Pentru buna desfășurare a activităților și evitarea aglomerației, în Târgul săptămânal vor fi amenajate culoare de accesși de circulație.

Serviciul A.D.P.P. din cadrul Primăriei Municipiului Roșiori de Vede va asigura dezinfecția aleilor și a mobilierului urban din incinta târgului.

(B.P.)