Daruri de la Moş Crăciun pentru copiii de la Protecţia Copilului Teleorman

Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman a fost ieri gazdă primitoare pentru Moş Crăciun, care încărcat cu daruri a sosit în mijlocul copiilor nerăbdători şi fericiţi, care l-au răsplătit pe moş cu poezii, colinde şi cântece dedicate sărbătorilor de iarnă.
Ca de fiecare dată, moşul nu a venit singur. În acest an, el a fost însoţit de Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, sub egida căreia se află şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.
Cu această ocazie Adrian Gâdea le-a urat copiilor “Sărbători Fericite!”, iar 2014 să fie un an mult mai bogat şi mai bun pentru toată lumea.
Programul de colinde, cântece şi poezii, oferit oaspeţilor, a fost unul destul de complex, iar copiii s-au arătat extrem de încântaţi la sosirea moşului, aceştia radiind de fericire.
În ceea ce priveşte cadourile, acestea vor ajunge în mod egal, la toţi copiii de la toate centrele de protecţie a copilului, aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.
La finalul programului, după ce Moş Crăciun, a împărţit cadourile copiilor, Floarea Alesu, şefa instituţiei, vizibil emoţionată de evoluţia micuţilor, şi-a găsit cu greu cuvintele de mulţumire adresate atât preşedintelui CJT, cât şi sponsorilor, care în acest an a fost în număr foarte mare.
Cu această ocazie domnia sa a mai amintit şi faptul că în 2013, au fost foarte multe familii care au accesat proiectul “Ia-mă acasă de Crăciun”, proiect prin care s-a creat posibilitatea copiilor aflaţi sub protecţia instituţiei mai sus amintite, de a petrece sărbătorile de iarnă, în mijlocul unei familii.
Sperăm ca în 2014, acest proiect să ia o şi mai mare amploare, iar copiii să poată simţi şi mai bine Sărbătorile de Iarnă.

M.M.