Cursuri de calificare, pentru teleormănenii care vor să lucreze în agricultură

Și în acest an, Direcția pentru Agricultură Județeană Teleorman asigură teleormănenilor care vor să lucreze în agricultură posibilitatea de a se califica în meseriile de lucrător în cultura plantelor și lucrător în creșterea animalelor. În acest sens, conducerea Direcției pentru Agricultură Județene Teleorman aduce la cunostiința celor interesați că în această perioadă organizează cursuri de calificare pentru meseria de “Lucrator în cultura plantelor” și “Lucrător în creșterea animalelor”.

Cursurile sunt organizate pe întreg parcursul anului. Înscrierile se fac la sediul DAJ Teleorman, din Alexandria, zilnic, de luni până joi, orele 80,00-16,30. Documentele de înscriere se pot depune la sediu sau pot fi trimise prin fax la nr: 024/7315651sau prin e-mail: dgaiatr@yahoo.com, dadr.tr@madr.ro.

Cursurile sunt recunoscute și atestate de Ministerul Muncii și Ministerul Învățământului, potrivit legislației în vigoare.

Cei interesați de astfel de cursuri de calificare vor depune, la înscriere,următoarele documente: Cerere tip; Copie diplomă studii (minim 8 clase); Copie carte de identitate. Informații suplimentare se pot obține la telefon – 0787665517 sau 0769011220.

In urma absolvirii cursului, se eliberează :

  • Certificat de calificare profesională pentru “Lucrător în cultura plantelor”, recunoscut de Ministerul Muncii și Învățământului;
  • Certificat de calificare profesională pentru “Lucrător în creșterea animalelor”, recunoscut de Ministerul Muncii și Învățământului.

George ZAVERA

Lasă un răspuns