“Cupa Primăverii”, dedicată elevelor teleormănene

Consiliul Judeţean Teleorman, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu sprijinul asociaţiilor judeţene de handbal, baschet, fotbal-tenis şi atletism, a organizat în perioada 28 februarie – 14 martie 2014 o nouă ediţie sportivă denumită “Cupa Primăverii”. O ediţie susţinută integral, din punct de vedere financiar, de către Consiliul Judeţean, valoarea totală a premiilor – cupe, medalii, premii în bani – oferite câştigătorilor competiţiilor ridicându-se la 6.500 lei.
Trofeele acordate au fost: “Ghiocelul” – la întrecerile de baschet şi handbal, eleve clasele V-VIII; “Mărţişor” – volei, handbal, eleve, clasele IX-XII; “Femina” – fotbal-tenis, eleve clasele IX-XII şi “Crosul Mărţişor”, eleve clasele I/XII, plus senioare, mediul rural.
Turneul de volei susţinut de către elevele de liceu în data de 28 februarie a.c a fost câştigat de către reprezentantele Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria, urmate în clasament de către competitoarele de la Colegiul Naţional “A.D. Ghica” Alexandria şi Liceul Teoretic Videle.
În ziua de 1 martie, crosul organizat în localitatea Vârtoape pentru elevele din mediul rural a fost câştigat, pe categorii de vârstă, de către: Mihaela Savu, Iuliana Cristescu, Cosmina Andrei, Andreea Rotaru, Ionela Iancu şi Anca Maria Iordăchiţă.
La sala de sport a Şcolii gimnaziale “Mihai Viteazul”, din Alexandria (6 martie) s-a desfăşurat turneul de baschet pentru elevele de gimnaziu. Azi, 7 martie, la Sala Polivalentă, se va desfăşura turneul de handbal/gimnaziu, în aceeaşi zi, la sala de sport a Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria având loc întreceri de fotbal-tenis.
Ultimul concurs organizat în acest început de primăvară va avea loc pe data de 14 martie, la sala Polivalentă din Alexandria, echipe formate din eleve de liceu participând la un atractiv turneu de handbal.

Ioana NEDELCU