Cultură de cannabis descoperită în curtea bunicii

Ingeniozitate fără margini. Un tânăr din județul Teleorman și-a făcut o cultură de cannabis în curtea bunicii de la țară.

În urma a două percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman, au fost ridicate 60 de grame de fragmente de culoare verde-oliv, cu aspect și miros specific de cannabis și 5 plante ce par a aparține speciei de cannabis, în diverse stadii de vegetație.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au efectuat două percheziții domiciliare, la domiciliul unui tânăr în vârstă de 21 de ani și al bunicii sale, ambele în comuna Moșteni, județul Teleorman.

Anterior acestor percheziții, polițiștii au realizat un flagrant, la o stație PECO din comuna Botoroaga și au identificat în interiorul unui autoturism 3 persoane și 10 grame de cannabis, într-o pungă autosigilantă transparent care aparțineau proprietarului mașinii, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Moșteni, județul Teleorman. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite, o cultură outdoor de cannabis cu 5 plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, resturi vegetale și inflorescențe.

Cel în cauză este bănuit că, din luna aprilie, ar fi înființat și îngrijit o cultură outdoor de cannabis la imobilul bunicii sale din comuna Moșteni, județul Teleorman, iar după ajungerea plantelor la maturitate, în cursul lunii septembrie , ar fi comercializat cannabis mai multor persoane interesate de pe raza comunei de domiciliu, a comunelor limitrofe și a orașului Videle, județul Teleorman.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a dispus împotriva acestuia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

C. DUMITRACHE