Criză la Pamimai. Antrenorul a demisionat

Scandal monstru la Videle după începutul dezastruos de retur. Deşi la finalul turului de campionat Pamimai Videle se ”bătea” pentru promovare, acum se chinuie şi cu ultimele echipe din clasament. Înjurat şi jignit de galerie în urma rezultatelor proaste, antrenorul Robert Panduru şi-a anunţat demisia.
Meciul pierdut de Pamimai Videle cu 0 – 2 pe teren propriu împotriva celor de la Astra Plosca a fost picătura care a umplut paharul. Deşi la începutul sezonului, echipa din Videle spera la promovare, iar prima jumătate de sezon le dădea motive să spere la acest lucru, ultimele două meci din retur au fost dazastruoase pentru videleni. Aceştia au pierdut în etapa a 17-a cu scorul de 3-1 în deplasare la Unirea Brânceni, iar în weekendul trecut n-a reuşit nici măcar golul de onoare pe propriul teren contra celor de la Astra Plosca. Echipa oaspete a reuşit să se impună cu scorul de 0 la 2 prin golurile înscrise de Eremia în minutul 35 şi Stavarache în 48.
Antrenorul a mai avut o tentativă de a părăsi echipa din Videle şi în urmă cu o săptămână, după înfrângerea de la Brânceni, dar s-a răzgândit în ultimul moment.
Robert Panduru a stat pe banca Pamimai Videle doar 7 etape. În acest timp a reuşit să câştige 4 meciuri, a făcut un egal şi a pierdut două.
Trebuie spus faptul că echipa din Videle renunţă pentru a doua oară la antrenor în acest sezon. În primele 11 etape echipa a fost antrenată de Cornel Nica.
În clasamentul Ligii a IV-a a campionatului judeţean de fotbal, după 18 etape, Pamimai Videle se află pe poziţia a treia, la 5 puncte de ocupanta locului secund, FCM Alexandria şi la 7 de prima poziţie ocupată de Sporting Roşiori.

C. DUMITRACHE