Crenguţa Teodorescu, în topul celor mai sexy baschetbaliste

Că teleormănencele sunt frumoase şi sexy nu mai este un secret pentru nimeni. Dar când aceste calităţi sunt apreciate şi de alţii parcă nu-ţi mai pare atât de rău că te-ai născut într-unul din cele mai sărace judeţe din ţară.
Una dintre cele mai sexy sportive din Liga Naţională de Baschet feminin este din Teleorman. Crenguţa Teodorescu, căci despre ea este vorba, este foarte aproape să cucerească titlul de ”Cea mai sexy baschetbalistă”. Pentru acest titlu, ”Creng” luptă cu alte 10 baschetbaliste, dar a reuşit să se detaşeze confortabil ce celelalte contracandidate.
Jucătoarea de la CSBT Alexandria a reuşit să strângă peste 30 la sută dintre voturi, fiind deocamdată pe prima poziţie. La diferenţă mică se află Andreea Romina Filip de la Phoenix Galaţi, cu puţin peste 27 la sută. Ultima treaptă a podiumului provizoriu este ocupat de jucătoarea de la CS Nova Vita Târgu Mureş, Kata Meszaros. Poza acesteia a reuşit să convingă doar 16 la sută dintre votanţi.
Crenguţa se apropie de 24 de ani. Aceasta are nişte dimensiuni de invidiat. La cei 174 de centimetri pe care îi are se poate lăuda doar cu 64 de kilograme.
Deşi antrenorul Mădălin Piperea nu i-a acordat prea multă încredere, aceasta n-a renunţat şi a decis să rămână aproape de familie şi de cei dragi. Asta şi poate pentru că se ghidează după motto-ul ”succesul înseamnă a continua când ceilalţi renunţă”.
Din păcate pentru cei care îşi făceau planuri de viitor cu tânăra jucătoare ar trebui să se reorienteze şi asta pentru că aceasta este ”aproape căsătorită”.

C. DUMITRACHE

Performanţe naţionale:
2002 – locul 2 la minibaschet cu CSS Alexandria
2003 – locul 2 la juniori III cu CSS Alexandria
2004 – locul 2 la juniori III cu CSS Alexandria
2005 – locul 1 la juniori III cu CSS Alexandria
2006 – locul 1 la juniori II cu CSS Alexandria
2007 – locul 1 la juniori I cu CSS Alexandria

Performanţe internaţionale:
2006 – locul 2 Campionatul Balcanic
2006 – locul 3 Campionatul European
2007 – locul 2 Campionatul European
2007 – locul 2 Campionatul Balcanic