Consiliul Județean Teleorman cotizează cu suma de 476.957 lei, în calitate de membru asociat

Cei 31 de consilieri prezenți la sedința Consiliului Județean Teleorman, ținută la începutul acestei săptămâni, au aprobat sumele de bani, sub formă de cotizație, pe care CJ Teleorman trebuie să le vireze în conturile uniunilor, agențiilor și asociațiilor în care deține calitatea de membru asociat cu drepturi depline. Suma totală de bani ce va fi achitată pentru anul 2017, sub formă de cotizație, Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia și asociațiilor în care CJ Teleorman are calitatea de membru asociat este de 476.957 lei. Astfel, contribuția sub formă de cotizație a județului Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman, în calitate de membru asociat la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România pentru acest an este de 63.812 lei.

Pentru calitatea de membru asociat pe care Consiliul Județean Teleorman o deține la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, suma aprobată spre a virată în contul respectivei instituții, sub formă de cotizație anuală, este de 353.145 lei.

La Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Teleormanul” suma aprobată pentru a fi virată în acest an, sub formă de cotizație, de către Consiliul Județean Teleorman este de 30.000 lei.

O sumă de 12.000 lei a fost aprobată pentru a fi virată, pentru anul 2017, de către Consiliul Județean Teleorman, sub formă de cotizație, în conturile Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Situații de Urgență Sud Muntenia”. O altă sumă de bani, respectiv 18.000 lei, va fi virată în acest an de către Consiliul Județean Teleorman în conturile Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”.

În cadrul aceleeași ședințe a Consiliului Județean Teleorman au fost aprobate și sumele de bani pe care această instituție le va achita, sub formă de contribuție a Județului Teleorman, în conturile Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Dependente “Sfânta Maria”, din comuna Talpa, și Centrului Social pentru Îngrijire Bătrâni și Persoane cu Nevoi Speciale din comuna Saelele. Astfel, Consiliul Județean Teleorman va achita Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Dependente “Sfânta Maria”, din comuna Talpa, drept contribuție a județului Teleorman, pentru finanțarea cheltuielilor de personal din această instituție, în perioada ianuarie – aprilie 2017, suma de 254.000 lei.

Suma aprobată drept contribuție de la bugetul județului pe care Consiliul Județean Teleorman o va vira pentru anul 2107 Centrului Social pentru Îngrijire Bătrâni și Persoane cu Nevoi Speciale, din comuna Saelele, se ridică la 204.248 lei, banii fiind utilizați pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare a acestui așezământ social.

George ZAVERA