Concurs de cântece şi poezii la Palatul Copiilor din Alexandria

Recent, a avut loc concursul judeţean de cântece şi poezii, eveniment iniţiat de profesorul de teatru Dobre Mihaela şi profesorul de muzică Marian Caldăruşă, din cadrul Palatului de Copii din Alexandria.
La acest concurs, au participat în jur de 100 de elevi, atât din mediul urban cât şi cel rural, de la clasa I, la clasa a XII-a.
Cele trei secţiuni, de recitare, creaţie literară, şi muzicală, au fost asaltate de elevi talentaţi, dornici să se afirme şi să-şi cunoască limitele.
Pe parcursul evenimentului, juriul s-a arătat încântat de participarea a tot mai multor elevi talentaţi, la acest concurs, având o misiune dificilă deoarece, doar locurile I, II, şi II, vor participa în etapa următoare, care va avea loc în doar câteva zile, prin susţinerea etapei interjudeţene,
La această etapă vor intra în competiţie elevi din toată ţara, care, la rândul lor, au primit locurile care le-au permis intrarea în această etapă.
Juriul a fost format din cadre calificate, profesori din învăţământul primar, gimnazial şi liceal din Alexandria: Florina Dumitraşcu, Roxana Manea, Luminiţa Vilae.
Decorul care a creat şi cadrul specific temei concursului ,,Floralia” – flori de mai, a fost realizat de profesorul de educaţie plastică Cristiana Mihaela Purcarea, în calitate de colaborator şi partener al instituţiei, gazdă a evenimentului.
După cum menţionam, spectacolul concurs, continuă cu etapa interjudeţeană, care va avea loc joi, 30 mai 2013, începând cu orele 12.00, şi care se va desfăşura în aceeaşi locaţie.

Mirel MANAFU