Comunicat

Echipa Euroscola a Colegiului Național Pedagogic ”Mircea Scarlat” vă invită la Conferința de lansare a Campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”, campanie inițiată de o echipă de 24 de elevi, coordonați de prof. Eliza Marinela SOTIRESCU și prof. Florentina TOMA, în competiția EUROSCOLA, 2018, în cadrul căreia promovăm în comunitate proiectul „TeleJob – Organizarea pieței muncii adiacente Municipiului București”, proiect care a fost finanțat din fonduri europene nerambursabile, în exercițiul financiar 2007-2013 și implemenatt de AJOFM Teleorman.

Evenimentul va avea loc în data de 28 august 2018, începând cu ora 16.00, la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Alexandria.

Scopul principal al proiectului de campanie realizat de Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” este creșterea gradului de conștientizare și de informare a comunității locale asupra beneficiilor accesării, implementării eficiente și a rezultatelor obținute prin proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă.

Sperăm că ne veți onora cu prezența, pe care vă rugăm să o confirmați la adresa de email: elisa.sotirescu@yahoo.com și/sau la nr. de telefon 0762200605.

Vă așteptăm!

Echipa de comunicare și marketing a Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” Alexandria, Euroscola 2018