Cocaină și cannabis, descoperite în casa unui teleormănean

Drogurile şi-au făcut apariţia, încet, dar sigur şi pe „piaţa neagră” din judeţul Teleorman. Mai mulţi traficanţi de droguri din judeţul Teleorman au fost luaţi pe sus de mascaţi. La percheziţiile domiciliare, oamenii legii au găsit în casele acestora mai multe grame de cocaină și cannabis.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și procurorii D.I.I.C.O.T. Teleorman au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Teleorman, Ilfov și București, la domiciliile mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt, în perioada aprilie – octombrie 2020, mai multe persoane ar fi procurat droguri, pe care ulterior le-ar fi vândut în județul Teleorman.

3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Teleorman, în vederea cercetărilor. Doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, din județul Teleorman și din București au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 40 de grame de cocaină, 140 de grame de cannabis, 4 minicântare, 1 grinder și 2 telefoane mobile.

C. DUMITRACHE