Clubul C.A.R.P. Alexandria vă aşteaptă!

Misiunea principală a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alexandria, ca organizaţie obştească şi de binefacere, este de întrajutorare mutuală şi de protecţie socială. În acelaşi timp, Consiliul Director s-a implicat în organizarea de excursii în zone turistice din ţară precum ’’Clisura Dunării’’ şi culoarul ’’Câmpulung – Rucăr – Bran’’ cât şi în afara României, cum au fost cele din 2018 în Bulgaria la Veliko Târnovo şi Balcic. Pentru anul 2019 se aşteaptă propuneri pentru alte trasee de larg interes. La capitolul activităţi cu caracter cultural un rol important îl are ’’Clubul C.A.R.P. Alexandria’’, amenajat în vechiul sediu, din strada Libertăţii 311, bloc G4, parter (cu intrare prin strada Carpaţi).

Acest spaţiu generos oferă posibilitatea unor întâlniri amicale între persoanele de vârsta a treia, cum se mai spune de a socializa, folosind un termen actual. Petrecerea timpului se poate face, în mod activ după preferinţă. La dispoziţia seniorilor sunt jocuri de şah, remy şi table, pot fi vizionate emisiuni la televizor. Biblioteca, amenajată într-o sală specială a clubului, oferă amatorilor de lectură o diversitate de lucrări beletristice şi numai.

În perioada următoare, Consiliul Director intenţionează să organizeze aici întâlniri cu caracter cultural, unde să invite scriitori, poeţi şi pictori, alte personalităţi importante din municipiu şi din judeţ, activităţi ce vor fi popularizate din timp. Îi informăm pe cei interesaţi că programul de la ’’Clubul C.A.R.P. Alexandria’’ este de luni până vineri, între orele 09,00 şi 13,00. Conducerea organizaţiei doreşte ca pe lângă fireasca întrajutorare de ordin financiar să realizeze şi o apropiere între oameni prin programul de ordin cultural. Cum suntem lui finele lui 2018, Consiliul Director urează membrilor săi, celor de vârsta a treia, prin intermediul presei, multă sănătate şi tradiţionalul La Mulţi Ani!

Constantin DRAGNEA